Printen voor Scholen

Afdrukvoorzieningen

(kleine scholen/besturen)

Toe aan een nieuw printcontract? Met name grotere besturen die aanbesteding plichtig zijn, hebben we de afgelopen jaren kunnen helpen met het zo goed en goedkoop mogelijk inkopen van hun afdrukvoorzieningen.

 

Niet voor elk schoolbestuur is een kostbaar aanbestedingstraject noodzakelijk. De behoefte aan een betaalbare, transparante en supersimpele oplossing is groot. Een oplossing zónder onvoorziene kosten en kleine lettertjes, en mét veel flexibiliteit en gemak. Dat is gelukt!

 

In samenwerking met onze vooruitstrevende online partner, AllYouCanPrint, hebben we een website gemaakt voor juist deze schoolbesturen, waar gemakkelijk online een passend printcontract bij elkaar wordt geklikt! Om de beste voorwaarden te realiseren zijn verschillende merken vergeleken, waarbij HP met een fantastisch aanbod is gekomen. Een unieke prijs met aansprekende innovaties op het gebied van cloud, duurzaamheid en informatiebeveiliging. Bekijk het aanbod nu en doe de printcheck!

 

Leden kunnen direct en gemakkelijk van start met de online Printchecker. Deze rekentool stelt u snel in staat geheel vrijblijvend uw huidige overeenkomst te vergelijken met nieuwe (prijs) ontwikkelingen in de markt.

U zult verbaasd zijn over uw nieuwe aanbod!

 

Vragen?

We staan voor u klaar voor verder advies, ook als u wél een aanbestedingstraject nodig heeft.

0348 40 52 09

info@inkoopcentrumonderwijs.nl

Houttuinlaan 8, 3447 GM Woerden

©2017 BY INKOOP CENTRUM ONDERWIJS.