Recente berichten

Archief

Tags

Nieuw aanbod printers: doe de printcheck!

Toe aan een nieuw printcontract?

Het Inkoop Centrum Onderwijs (ICO) heeft voor de leden van Verus, Vos/abb, VGS, VBS, LVGS en ISBO een exclusief aanbod samengesteld, waarbij gegarandeerd een flinke besparing wordt gerealiseerd.

Niet voor elk schoolbestuur is een kostbaar aanbestedingstraject noodzakelijk. De behoefte aan een betaalbare, transparante en supersimpele oplossing is groot. Een oplossing zónder onvoorziene kosten en kleine lettertjes, en mét veel flexibilteit en gemak. Dat is gelukt!

In samenwerking met onze vooruitstrevende online partner, AllYouCanPrint, hebben we een website gemaakt voor juist deze schoolbesturen, waar gemakkelijk online een passend printcontract bij elkaar wordt geklikt! Om de beste voorwaarden te realiseren zijn verschillende merken vergeleken, waarbij HP met een fantastisch aanbod is gekomen. Een unieke prijs met aansprekende innovaties op het gebied van cloud, duurzaamheid en informatiebeveiliging. Bekijk het aanbod nu en doe de printcheck!

Leden kunnen direct en gemakkelijk van start met de online Printchecker. Deze rekentool stelt u snel in staat geheel vrijblijvend uw huidige overeenkomst te vergelijken met nieuwe (prijs) ontwikkelingen in de markt.

U zult verbaasd zijn over uw nieuwe aanbod!

Vragen?

We staan voor u klaar voor verder advies, ook als u wél een aanbestedingstraject nodig heeft.

Contact

Voor direct contact en het stellen van uw vragen kunt u mailen naar:

info@inkoopcentrumonderwijs.nl