top of page
Inkoop in het onderwijs.png

Algemene inkoopvoorwaarden ict-goederen en -diensten

Wij hebben een set Inkoopvoorwaarden voor ICT-goederen en -diensten samengesteld en een bijbehorende modelovereenkomst. Daarmee versterkt u uw positie als inkopende partij en vermindert u risico's. Als u ze bestelt mailen we u de documenten toe.


Inkoopvoorwaarden ICT-goederen en -diensten
Ook het onderwijs heeft te maken met voortschrijdende digitalisering, snelle technologische ontwikkelingen en wijzigingen op het gebied van privacywetgeving. Steeds meer privacygevoelige gegevens over leerlingen worden digitaal opgeslagen en uitgewisseld en moeten goed worden beschermd. Daarom hebben wij voor onze leden een set inkoopvoorwaarden samengesteld voor de inkoop van ICT-goederen en -diensten, die daar rekening mee houdt. Er zit een uitleg bij over het gebruik.

Bijbehorende modelovereenkomst
Bij de set zit ook een modelovereenkomst. Daarmee legt u uw juridische positie als opdrachtgever contractueel vast. Gebruikt u de modelovereenkomst dan moeten de inkoopvoorwaarden als bijlage zijn toegevoegd. Ook hier hebben we een uitleg bijgevoegd.

Disclaimer
Wij staan in voor de juridische juistheid en bruikbaarheid van deze inkoopvoorwaarden en modelovereenkomst, maar zijn niet aansprakelijk voor uw gebruik ervan, omdat er meer aspecten meespelen die de juridische relaties tussen partijen bepalen.

Laatst geactualiseerd
Augustus 2017

Voor wie
Bestuurders, managers, financieel-, facilitair- en inkoopverantwoordelijken

Kosten
Gratis en exclusief voor leden van Verus, Vos/abb, Vgs, Vbs en Isbo.

Aanvragen
De Algemene Voorwaarden zijn opgesteld door Verus.

 

Bent u lid van Verus?

Gebruik dan deze button:

Bent u lid van Vos/abb, Vgs, Vbs of Isbo?

Gebruik dan deze button:

Inkoopvoorwaarden
bottom of page