top of page

Zon voor Scholen: ervaringen van deelnemers

Ervaringen met Zon voor Scholen: twee deelnemers aan het woord

In deze Energieflits brengen we twee recente projecten onder de aandacht waar we de resultaten en recensies van de schoollocaties voor zichzelf laten spreken.

Lees wat collega-schoolbesturen van Zon voor Scholen vinden.

Al in april 2014 (Energieflits nr. 3) hebben wij u kennis laten maken met het concept “Zon voor Scholen”. Dit is een all-inconcept, waarbij Energie Voor Scholen samen met best in class partner DVEP Energie zonnestroominstallaties voor scholen realiseert. Sinds 2014 heeft Zon voor Scholen circa 244 adviesopdrachten uitgevoerd en 48 scholen voorzien van een zonnestroominstallatie.

Goede resultaten behaald

Het all-in-concept begeleidt scholen gedurende het gehele traject van advies tot aan realisatie. Zelfs de uitgebreide en ingewikkelde subsidieaanvraag wordt volledig uit handen genomen door onze partner DVEP Energie. Voor 146 locaties is een SDE-aanvraag gedaan. Wij zijn er trots op dat voor 116 van 146 scholen is subsidieaanvraag is toegekend.

Interesse?

Door diverse factoren (onder andere algemene kostendalingen in de markt) wordt de aanschaf van een zonnestroominstallatie steeds interessanter. Dit maakt meer scholen geschikt en zorgt ervoor dat de terugverdientijd vaker acceptabel is.

Hebt u vragen over bovenstaande of andere vragen op energiegebied, neemt u dan contact op met Karin Michgels, 06-23690288 of 030-2255010, of stuur een mail naar michgels@hellemansconsultancy.nl

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page