top of page

Kost uw energie ook zoveel energie?

Meer dan 80% van de onderwijsinstellingen verduurzaamt het schoolgebouw vanwege kostenbesparing en/of een gezond binnenklimaat. Weet u op dit moment hoeveel energie u verbruikt? Of de bijbehorende kosten in lijn zijn met de begroting? Wat het effect is van nieuwe verlichting of zonnepanelen? Als u het niet meet, dan krijgt u geen inzicht. En dat is jammer, want daar ligt precies de kans om uw kosten te verlagen.

Aan de slag met besparingen en duurzaamheid

Omdat het verbruik van ca. 12.000 aansluitingen in Energie Voor Scholen bekend is, is de benchmark met de online tool EnergyPanel waardevol. Energie Voor Scholen heeft kennis van bewezen maatregelen die helpen kosten te reduceren. Wij kunnen u van dienst zijn bij het uitvoeren van door de overheid/omgevingsdienst opgelegde maatregelen.

Energie Voor Scholen: úw energiemanager

Nog geen deelnemer? De kosten voor energie stijgen weer en zorgen voor onzekerheid. Leden van Verus kunnen flink besparen door zich aan te sluiten bij het grootste energiecollectief in Nederland: Energie Voor Scholen. U bent gegarandeerd van scherpe energietarieven en minimale prijsrisico’s en –fluctuaties.

Vragen op energiegebied?

Verus verzorgt samen met Hellemans Consultancy de inkoop van aardgas en elektriciteit. Energie Voor Scholen is met meer dan 900 deelnemende schoolbesturen en in totaal ruim 6.200 schoollocaties het grootste inkoopcollectief in onderwijsland.

Hebt u vragen over zonnepanelen, verlichting, isolatie, ketelonderhoud, vergroenen of het energielabel? En bent u op zoek naar onafhankelijk advies? Daarvoor is ons collectief Energie Voor Scholen.

Neem gerust contact op per mail met Karin Michgels of info@inkoopcentrumonderwijs.nl voor de mogelijkheden voor uw schoolbestuur.

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page